Deze website is niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7 of lager. De website zal dan ook niet correct werken.
Update je browser of download een van de onderstaande browsers

Safari Firefox Chrome Explorer
Campingtour trekt door Nederland


De Campingtour trekt door Nederland met een karavaan aan prijzen! De Postcodeloterij Camping Tour bezoekt komende maand in elke provincie een camping die hoog staat aangeschreven. Voor de campinggasten wordt een gratis bingo georganiseerd waarbij diverse prijzen te winnen zijn; van een goodiebag tot een postcodeloterij fiets. 

NBC Tour de France 2017
Maes Pils op tour met Event EggStreamer


Het festival seizoen is van start! Meas Pils rijdt komende zomer de festivals af met de EggStreamer omgetoverd als mobiele tattoo shop.  
EventRent start partnership met MatchMedia in Oman

 

EventRent en MatchMedia zijn in Januari 2017 gestart met een gezamenlijke campagne om de landen in het Midden-Oosten te voorzien van hoogwaardige roadshow voertuigen. Beide bedrijven zijn begonnen met een indrukwekkende combinatie van een Amerikaanse Showtruck met een dubbele uitschuiftrailer. Deze unit zal worden gebruikt om een bedrijven terrein in aanbouw te promoten in Oman en de omliggende landen waaronder de Verenigde Arabische Emiraten.

 

Verder is het doel om alle faciliteiten die Oman te bieden heeft als “Gateway naar het Midden-Oosten” te promoten. Het Sultanaat van Oman investeert de komende jaren substantieel om deze ambitie te realiseren. Een goed voorbeeld daarvan is de recent ontwikkelde haven van Sohar.

 

EventRent en MatchMedia kijken ernaar uit om ook voor u de de partner te worden voor “Moving your brand” in het Midden-Oosten.

 

Gouverneur Mohammed Alkindi, President van Match Media verklaart hierover het volgende; Wij zijn verheugd om deze combinatie met EventRent aan te gaan. Match Media biedt haar diensten aan voor alle bedrijven en overheden in het gehele Midden-Oosten waarbij de focus ligt op de GCC (Gulf Cooperation Council) waarin de volgende zes landen in zijn vertegenwoordigd; Bahrein, Koeweit,  Oman, Qatar, Saoedi Arabië en de Verenigde Arabische Emiraten. Onze marketing activiteiten zijn uitgebreid met Mobiele Roadshow capaciteiten dankzij de samenwerking met EventRent. De mobiele Roadshows gaan een sleutelrol vervullen in diverse promoties in deze regio’s. Sandan L.L.C. heeft reeds enkele maanden gebruik gemaakt van deze Roadshow diensten en meerdere bedrijven zijn in onderhandeling met Match Media voor vergelijkbare inzetten.

 

Huawei ICT Roadshow rijdt door Europa


 

De Huawei ICT Roadshow 2017 is van start en gaat komend jaar met twee roadshow voertuigen door heel Europa rijden. Eerste stop is Parijs.
Een trailer is omgetoverd in Enterprise thema, de andere volledig in IT thema. 
Porsche on tour met Mobile Experience Center


De komende twee jaar rijdt de Porsche Mobile Experience Center door heel Frankrijk met de Spectator #152 waarmee zij alle grote Franse steden zullen aandoen. Het event zal plaatsvinden op onder andere Franse kastelen, havens en golf clubs waarbij het publiek testritten kan maken met bijvoorbeeld de Cayman of de nieuwe Panamera..
Videlio met MobileStudio onder de Eiffel Toren

 

An ascent race of the Eiffel Tower's 1665 steps 

Videlio gebruikt de MobileStudio om de race 'VerticaletourEiffel' direct vanaf locatie onder de Eiffel Toren uit te zenden. 


Gemeente Den Haag gebruikt mobiel stembureau

Woensdag 15 maart; verkiezingsdag en dat beloofde een spannende dag te worden! Niet alleen omdat alle ogen van Europa op Nederland gericht waren met de vraag "wat kiest Holland?" maar ook omdat ik, als voorzitter van het eerste Haagse mobiele stembureau om 6.30 uur voor de democratie de hort op ging. Samen met mijn collega's Hicham Naji, Yücel Ünal en Afke Niass scheurde ik met de mobiele stembus langs verschillende pieklocaties (Beatrixkwartier, ROC Mondriaan, Madurodam  en de Uithof) onder het motto 'de democratie komt naar u toe'.

 

Beatrixkwartier

We begonnen onze dag niet ver van het stadhuis, in het Beatrixkwartier, tussen de grote kantoren van PostNL, Nationale Nederlanden en Siemens parkeerden we ons busje. Eerst even rustig wakker worden onder het genot van een heerlijk kopje koffie was er op deze woensdag niet bij. Buiten stond al een ongeduldige menigte te wachten om hun stem te kunnen uitbrengen en de toegesnelde pers, die meer wilde weten over het mobiele stembureau. De ochtend begon dus druk, druk, druk. 

 

ROC Mondriaan

De jeugd is helaas vaak de grote afwezige wanneer het gaat om stemmen. Het voorrecht om je stem te laten horen en mede te bepalen wat er in je land gebeurt, laten velen ongebruikt links (of eigenlijk niet links, niet rechts en ook niet in het midden) liggen en dat is ontzettend jammer. Reden te meer om met de stembus naar het ROC Mondriaan te crossen.  Het ROC heeft dit jaar meegedaan aan een serie van EditieNL genaamd 'de klas kiest'. Leerlingen gingen tijdens de serie in gesprek met verschillende lijsttrekkers. Veel van de leerlingen brachten bij ons in de bus zelfs voor de eerste keer hun stem uit! Vaak kwam dan ook de vraag om hen te helpen met het hoe of wat. Het was bijzonder om zoveel jonge stemmers te mogen verwelkomen en sommigen te helpen bij het uitbrengen van hun eerste stem.

 

Madurodam

De school was leeggelopen, de rij voor onze bus verdween en alle ingevulde stembiljetten waren verzameld in de stembus. Tijd om naar de volgende locatie te gaan. Op naar miniatuur-Nederland. Na een broodje in de zon gingen we vol goede moed en nieuwe energie weer aan de slag. Het werd al snel duidelijk dat Madurodam niet uitnodigt om te gaan stemmen. De bezoekers bestonden voornamelijk uit toeristen en andere aanloop was er nauwelijks.  Dat de stemmers niet voor onze stembus stonden te dringen was achteraf gezien wel prettig. De journalisten stonden namelijk wel voor ons busje te dringen om naar binnen te mogen en ons het hemd van het lijf te vragen. Zo zijn we geïnterviewd door de Duitse, Franse en Belgische pers.

 

De Uithof

De middag ging over in de avond en met het busje tuften we naar de laatste locatie. We eindigden onze tour du Den Haag in de Uithof, het sportcomplex aan de andere kant van de stad. Helaas was het bij de Uithof heel rustig. Eindelijk vonden we de tijd om onszelf terug te vinden in alle kranten en op facebookpagina's. Om stipt negen uur sloot de stembus zijn deuren voor publiek en werden we naar de centrale tellocatie op het Stadhuis gebracht.

 

Evalueren

We geven bureau Verkiezingen even de tijd om bij te komen van de drukke periode en gaan dan gezamenlijk evalueren. We kunnen in elk geval stellen dat de Haagse stemmers ontzettend enthousiast waren over deze service, ook de internationale pers was meer dan lovend over deze innovatieve vorm van dienstverlening. Hopelijk kunnen we volgend jaar bij de gemeenteraad verkiezingen de puntjes op de i zetten! 


Nikon op tour met mobiel oog lab


MINI hits the road met EggStreamer
Nieuws archief
Tour Concepting
Heeft u tailor-made wensen?
Wij hebben de ideeën
Tour Concepting
Tour Management
U heeft graag alles tot in de puntjes voor u geregeld?
Tour Management
Truck Management
De roadshow is waar het om gaat;
wij kleden uw project volledig aan.
Truck Management