Onze Diensten

Uw Roadshow-marketingpartner

Mobiele oplossingen die passen bij uw bedrijfsbehoeften

Om een mobiel marketingevent succesvol te plannen, heb je een pakkend, origineel concept nodig. Op basis van uw doelstellingen vormen we samen de mogelijkheden om deze om te zetten naar concrete projecten. Onze uitgebreide service en ervaring garandeert de ideale set-up voor uw Roadshow, wat resulteert in de best mogelijke marketingervaring.

 

Wij helpen u graag met:

Project Managers working together on a project for the Kulzer Mobile Showrooms

Roadshow Management

Wij kunnen uw project tot in detail vormgeven en zorgen voor een zorgeloze uitvoering van uw Roadshow. Hierin zijn we altijd transparant en flexibel. Naast de afstemming tussen chauffeurs, evenementbestemmingen en geschikte evenementenlocaties bieden onze ervaren projectmanagers en distributeurs een ‘complete’ service voor een constante informatiestroom om een optimale Roadshow voor uw merk uit te voeren.

Project Management for Our Services

Technische expertise

Ons team van engineers is innovatief en en zeer ervaren in het creëren van nieuwe ideeën en ontwikkelingen op het gebied van Roadshows. Het ontwikkelen van kennis, het optimaliseren van processen, productie en materialenkeuzes is waar zij zich op continue basis mee bezig houden. Onze engineers zijn echte showcase architecten, gedreven door hun ervaring, kennis en kunde.

Project Management for Our Services

De Roadshow Group: Een waardevol netwerk

Flexibiliteit is de belangrijkste factor om een Roadshow zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen, vooral bij het doorkruisen van verschillende landen. Middels ons wereldwijde netwerk kunnen we uw Roadshow met onze flexibiliteit op elke plek laten touren.

24/7 technische support service

Onze 24-uurs service wordt gedragen door onze kwaliteitsnormen, en dat reikt van de technische organisatie en het transport tot volledige mobiele oplossingen. Een team van experts in alle technische aspecten zoals licht, geluid, podiumbouw, stroomvoorziening en installatie staan ten alle tijden voor u klaar om aan uw wensen tegemoet te komen. Met het ultieme evenement als resultaat.