Over ons

Wie zijn we?

Passie is bij EventRent Roadshows wat de optimale ervaring voor u en uw merk tot stand brengt. De hoogste kwaliteit van dienstverlening is daarmee gegarandeerd! We bieden onze onverdeelde aandacht met ons team van creatieve projectmanagers, ingenieurs en chauffeurs die waar nodig ter plaatse zullen zijn voor technische en organisatorische ondersteuning, zodat u zich kunt focussen op uw doelgroep.

Sinds 1992 staat EventRent Roadshows garant voor roadshowmarketing met de hoogste impact. Dat is wat ons drijft en motiveert, dat is wat ons beweegt. Wij zijn experts in Roadshows en ontzorgen onze opdrachtgevers van A tot Z. Van conceptontwikkeling, tot constructie, tour planning, transport, support, onderhoud en projectmanagement. Onze portfolio is zeer gevarieerd waarbij flexibiliteit en innovatie onze kracht vormen. Of een klant nu voor een dag een standaardoplossing wil huren of onze hulp nodig heeft bij een op maat gemaakte, volledig verzorgde internationale Roadshow over een langere periode, EventRent maakt het (bijna) onmogelijke mogelijk!

 

Wij zijn EventRent.

We move your brand.

BMW Mobile Showroom roof detailing

Kwaliteit is Onze Reputatie

Wij zijn trots om onderdeel te mogen uitmaken de Roadshow Group: de kwaliteitsstandaard in de roadshowmarketing industrie. Wij streven er in alles naar om de beste Roadshow-aanbieder in Europa te zijn en misschien wel ter wereld.

EventRent Roadshows bestendigt haar indrukwekkende reputatie door te mogen werken voor grote internationale merken als BMW, Coca-Cola, Eaton, Heineken, Hikvison, Huawei, Porsche en Vodafone. Partijen die ons vele internationale Roadshows toevertrouwen en getuigen van onze hoogwaardige reputatie in heel Europa.

LG InfoWheels from above with solar panels

Innovatie

Innovatie is wat ons drijft. Wij vinden het van essentieel belang om te blijven innoveren, om onze klanten telkens op een prikkelende wijze hun doelgroep te laten bereiken. Om die reden ontwikkelen we onze Roadshow-units zelf, waarbij wij de hoogst mogelijke standaard hanteren. Met de introductie van de InfoWheels creëerde EventRent Roadshows in 2010 de markt van self-drive promotievoertuigen. Inmiddels rijden er InfoWheels door geheel Europa (en daarbuiten).

Dit bewijst dat ons team van ontwikkelaars in staat is klant-specifieke Roadshow oplossingen te ontwikkelen. Al deze factoren maken dat we flexibel kunnen zijn, niet alleen in de constructie en uitvoering van Roadshows, maar ook op service- en managementniveau. Want voor ons is elke uitdaging een opportuniteit voor innovatie.

Eaton InfoWheels roadshow in the Middle East surrounded by palm trees

Internationale
Aanwezigheid

De essentie van een Roadshow is het mobiele karakter. Een roadshow is meestal grensoverschrijdend, dat maakt de toepassing zo doelmatig en efficiënt. We zijn trots op het internationale bereik van onze Roadshows en onze fysieke aanwezigheid in een groot aantal landen. Dit maakt het voor ons eenvoudig om grenzen op te zoeken en daarover heen te gaan.

Voor trouwe internationale klanten staken wij al verschillende oceanen over. Wij maakten de (Atlantische) oversteek naar het Midden Oosten, Zuid Afrika, Taiwan en de Verenigde Staten.

Onze werkplaatsen zijn gevestigd in Nederland, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland terwijl we onze klanten ook vanuit onze ondersteunende kantoren in Frankrijk, Roemenië en Italië van dienst kunnen zijn met het organiseren van vergunningen en locaties. Onze kracht van wereldwijde kennis en lokale aanwezigheid en focus maakt ons uniek.