Over Roadshows

Wat is een Roadshow?

Roadshows zijn de voertuigen die uw bedrijf vooruit doen bewegen in de omgeving van de klant, de bekendheid van uw merk vergroten en u een competitief voordeel bieden. In vergelijking met een eendaags evenement kan een Roadshow maanden of zelfs jaren effectief zijn! Een Roadshow is een essentieel marketinginstrument, het is een perfect platform waar uw bedrijf fysiek contact kan hebben met potentiële en bestaande klanten! Daarnaast is een Roadshow een veelzijdig marketinginstrument, het biedt de volledige controle over locatie en timing van een evenement, of het nu in het hart van een stad, de werkplek van de klant of de volgende grote expo is.

 

Dus waarom nog langer wachten? Ga de weg op met een echte blikvanger van formaat en overtref alle verwachting!

CocaCola Christmas Truck bringing many happy faces among the holiday season - what is a roadshow?

Roadshow
Ervaringen

Er zijn onbeperkte mogelijkheden om een beleving te creëren waarmee u bij uw doelgroep een onvergetelijke indruk achterlaat. Wij helpen u graag bij het vinden de meest geschikte oplossing voor uw project.

Bekijk ons assortiment zoals de Pop-Up Shop, een Mobile Showroom of een hospitality-unit.

Albert Heijn and Allerhande cooking truck interior, chef giving child food - what is a roadshow?

Merkactivatie

Breng uw merk of product onder de aandacht bij potentiële klanten en raak uw doelgroep met een unieke marketing ervaring. Een ‘sample actie’ kan bijvoorbeeld al een perfecte manier zijn om mensen kennis te laten maken met uw product.

Merkactivatie gaat over het creëren van een emotionele band tussen een merk en haar doelgroep, zodat het in de gedachten van uw doelgroep blijft hangen en ze meer geneigd zijn om met uw merk in contact te komen hetgeen zal resulteren in langdurige klantrelaties.

Event guest tries a VR Experience in the InfoVan #29

Breng uw nieuwste innovatie onder de aandacht met een rondreizende productlancering

Een productlancering is een marketingstrategie om uw klanten te betrekken bij uw laatste innovatie. De meest succesvolle productlanceringen zijn die zich richten op het publiek en hoe het nieuwe product hun leven zal verbeteren.

Roadshowmarketing biedt u de kans om uit te leggen wat het is, hoe het werkt en hoe het uw doelgroep kan helpen in hun persoonlijke of professionele leven.

Live medical training in the VirtaMed InfoWheels

Geavanceerd trainingscentrum voor een wereldwijde flexibele bedrijfslocatie

Wanneer u een nieuwe productlijn introduceert, is het een prioriteit om ervoor te zorgen dat uw klanten de gewenste informatie over uw merk en haar nieuwe productlijn te weten komen. Het is dus van cruciaal belang te investeren in een opleiding van uw verkoopteam en distributeurs.

Door live demo-evenementen te organiseren kunnen onze roadshow-programma’s uw personeel trainen om merk- en productkennis door te geven en daarmee kunt u de gebruiker of consument rechtstreeks bereiken.

BOTSIK roadshow at the tradefair - what is a roadshow?

Expositieruimte tijdens grote beurzen

Als specialist in Roadshows, hebben we altijd geloofd het alternatief te kunnen zijn voor de befaamde, traditionele beurzen en tentoonstellingen.

Door gebruik te maken van een mobiele eventmarketing oplossing, kunt u zichzelf ook presenteren op een wijze die een blijvende indruk zal achterlaten door een echte “WOW”-factor neer te zetten!