Christmas Trucks

Christmas Trucks

Een van de meest succesvolle roadshows sinds meer dan 25 jaar

In 1997 begonnen de Coca-Cola Christmas Trucks de eerste grote tour in Duitsland, het begin van een reeks onvergetelijke events tijdens kerst met een prachtig programma en spannende momenten. In 2018 werden onze vrachtwagens voor het eerst een mobiel kerstwonderland met kersthutten, een kerststal en XXL sneeuwbol! Een essentieel onderdeel tijdens de kerstperiode en wij zijn trots deel te maken van dit geweldige evenement elk jaar.

Kerstmis is een tijd voor tradities. In dit digitale tijdperk, waarin iedereen je gedachten overspoelt met online advertenties, zijn tradities zoals de Coca-Cola Christmas trucks nog opvallender. We brengen het Coca-Cola merk en mensen samen in een wereld van kerstgevoel en vrede, door gebruik te maken van verrassende effecten die een ervaring, empathie en doel creëren.

Elk jaar in oktober beginnen we met het bouwen van de onvergetelijke Kerstkaravaan-ervaring voor veel mensen in heel Europa. Het vergt passie, intelligentie en schaal om de verwachtingen van lokale marketingafdelingen te managen. Voor deze klanten faciliteren we het ultieme kerstgevoel met ons magische roadshow-evenement dat het contact met doelgroepen in heel Europa verbetert.