Bostik Tour Experience 2021

Bostik is sinds januari 2020 op tournee en heeft iets groots bedacht voor de terugkeer van de Experience Tour 2021, aangezien hun kick-off evenement was op de Domotex-beurs in Hannover. Sindsdien reizen ze door heel Europa in landen als Duitsland, Spanje, en nu zijn ze in Frankrijk om samen te vallen met 2020.

Een grootschalige demonstratie van zijn nieuwe productlijn, met een roadshow op maat van de “Bostik Experience Tour 2021”. Het universum van Bostik werd op een grote displaytruck gezet en als onderdeel van de Experience Tour naar verschillende beurzen en groothandels gereden. De InfoVan #05 is ideaal voor dit doel, omdat zijn gedurfde uiterlijk een aanvulling is op het merk Bostik.

Met 14 reclameborden en vier hoog reikende vlaggenmasten kun je er niet omheen. De full-wrap branding in volledige Bostik-mode draagt ​​bij aan de opvallende krachten. Een standaard showroom werd al snel omgetoverd tot een volledig uitgebouwde showtruck. Binnenin ligt de focus op een grote ‘Product Wall’. Demonstraties vinden direct plaats bovenop de demotafel, die dankzij de ingebouwde kast tevens dienst doet als extra opbergruimte. Veel productdisplays en wandvitrines bieden voldoende ruimte voor items en educatief materiaal voor mensen die van doe-het-zelfprojecten houden. Om de flexibiliteit te vergroten is het hele interieur op wielen gemonteerd.

De showroom heeft zo’n 80 vierkante meter ruimte voor het geplande ambachtsontbijt en voldoende ruimte voor productbesprekingen. Warme dranken worden verstrekt via het volautomatische koffiezetapparaat van de hydraulische keukenuitbreiding.

Onze samenwerking met Bostik heeft een meesterwerk opgeleverd!