De Canon Roadshow LIVE in Duitsland!

“MAKE IT ON TOUR” Roadshow met Canon.

De B2B Roadshow van Canon was dit jaar bedoeld om hun zakelijke oplossingen onder de aandacht te brengen onder het motto “Experience business solutions from Canon live“.

Canon infovan in germany fully branded in black

Het evenement bood bezoekers de kans om de nieuwste toepassingen van Canon live te ervaren, inclusief het maken en evalueren van hun eigen prints op de apparaten zelf. Er is geen betere manier om de mogelijkheden van een product te testen en vertrouwen op te bouwen dan het zelf uit te proberen. En door hun nieuwste oplossingen rechtstreeks bij hun klanten te brengen, was het duidelijk dat de Canon B2B Roadshow de perfecte oplossing was voor hun 2022-marketingstrategie.

Gepresenteerd in full colour, behandelden de evenementen digitale processen op kantoor en thuis, inclusief hoe ze efficiënter, veiliger en duurzamer kunnen worden. Tijdens het seminar werden de aanwezigen aangemoedigd hun huidige systemen te upgraden om optimaal te profiteren van de nieuwste technologische ontwikkelingen.

The Canon b2b roadshow event unit is branded in full black and ready to go Guests enjoy the Canon B2B roadshow inside the InfoVan and test out products

De roadshow was gericht op productdemonstraties, persoonlijke uitwisseling van informatie en netwerken. Bezoekers waardeerden vooral de mogelijkheid om rechtstreeks in contact te komen met Canon’s specialisten van verschillende afdelingen.

Een van de hoogtepunten van de roadshow was de grote verscheidenheid aan toepassingen waarop Canon kan printen. De keuken van de showroom was versierd met geprint behang, terwijl ook tafelbladen en krukjes waren geprint om ieders aandacht te trekken. Canon kan bijna alles printen en dit was een uitstekende gelegenheid om hun mogelijkheden te demonstreren.

Tijdens de roadshow werden niet alleen printers en scanners getest, maar ook camera’s. De tour begon met een kaart van Duitsland en gaandeweg werden foto’s gemaakt en direct geprint om als decoratie te gebruiken. BEKIJK DE VIDEO HIER!

Canon with guests enjoying the latest products and solutions inside infovan Canon roadshow outside the canon headquarters in Germany

Naast live evenementen omvatte de roadshow ook live webinars, waardoor de ervaring een mix was van live en digitaal. Een geweldige manier voor Canon om hun nieuwste producten en technologieën onder de aandacht te brengen was de Canon B2B Roadshow, waarbij bezoekers in contact konden komen met de experts van Canon en deze uit eerste hand konden ervaren!

Bent u op zoek naar de juiste mobiele oplossing voor u en staat u te popelen om vandaag nog op pad te gaan? Stuur ons een e-mail op info@eventrent.nl!