De gezondheidszorg transformeren: Medtronic’s Roadshow introduceert de revolutionaire chirurgische assistentierobot Hugo RAS

Medtronic, de wereldwijde technologieleider in de gezondheidszorg, blijft grenzen verleggen en zijn partners en medewerkers inspireren

met bijzondere innovatie tijdens de roadshow van de afgelopen twee jaar.

Medtronic Mobile Academy Roadshow

Medtronic heeft de InfoVan 106 omgetoverd tot een fascinerende mobiele academie door het conventionele begrip roadshow te veranderen. Deze mobiele academie biedt training uit de eerste hand en meeslepende ervaringen met de baanbrekende innovatie van Medtronic, de chirurgische robot Hugo RAS. De InfoVan 106 wordt een toegangspoort tot de toekomst van chirurgische robotica en biedt deelnemers een unieke kans om het potentieel van deze geavanceerde technologie van dichtbij mee te maken.

Binnenin de mobiele academie is elk detail zorgvuldig ontworpen om de kenmerkende bedrijfsidentiteit van Medtronic te weerspiegelen. Het interieur is naadloos geïntegreerd in de huisstijl van het merk en creëert een omgeving die onmiddellijk een gevoel van vertrouwdheid en merkherkenning oproept. Van de kleurkeuze tot de strategische plaatsing van merkelementen zorgt Medtronic ervoor dat deelnemers de mobiele academie onmiddellijk associëren met hun vertrouwde partner in de gezondheidszorg.

De trainingssessies in de mobiele academie zijn zorgvuldig samengesteld om de mogelijkheden en voordelen van de Hugo RAS chirurgische assistentierobot goed te leren kennen. Deelnemers hebben het voorrecht om hands-on demonstraties te ervaren onder leiding van deskundige trainers die de intuïtieve bediening, precisie en potentiële toepassingen van deze baanbrekende technologie laten zien. Door middel van interactieve displays, informatieve presentaties en boeiende discussies wil Medtronic professionals en partners in de gezondheidszorg de kennis en het vertrouwen geven om de toekomst van chirurgische innovatie te omarmen.

Deze innovatieve roadshow illustreert het streven van Medtronic om voortdurend vooruitgang te boeken en een revolutie in de gezondheidszorg teweeg te brengen.

Door hun nieuwste doorbraak rechtstreeks naar hun belanghebbenden te brengen, verstevigt Medtronic zijn positie als leider in de sector en bevordert het een cultuur van voortdurend leren en verbeteren. De mobiele academie is een bewijs van de toewijding van Medtronic aan het leveren van de hoogste trainings- en opleidingsnormen, zodat hun partners en medewerkers goed voorbereid zijn op het steeds veranderende landschap van de gezondheidszorgtechnologie.

Medtronic's Mobile Academy is ready for display in a green field outside the offices in the UK

De innovatieve roadshow van Medtronic en de ombouw van de InfoVan 106 tot een mobiele academie onderstrepen hun inzet voor vooruitgang en onderwijs. Door de chirurgische robot Hugo RAS direct op de voorgrond te plaatsen, biedt Medtronic een unieke en meeslepende trainingservaring, waardoor zorgverleners en partners de kennis en het vertrouwen krijgen om gebruik te maken van geavanceerde technologieën. Door de integratie van hun huisstijl versterkt Medtronic de merkherkenning en verstevigen ze hun positie als wereldleider op het gebied van gezondheidszorgtechnologie!

Heeft de Medtronic Mobile Academy u geïnspireerd? Neem nu contact met ons op en vraag vandaag nog uw gratis consult aan!