De Peroni Nastro Azzurro 0,0% Il Pitstop European Roadshow

“Feel the passion inside” van de Peroni Nastro Azzurro 0.0% Il Pitstop European Roadshow.

Onze geavanceerde InfoVan #09 reist door het Verenigd Koninkrijk en Europa in samenwerking met Peroni Nastro Azzurro 0,0% om racefans een unieke zintuiglijke ervaring te bieden onder de naam “Il Pitstop”.

The large crowd in front of the Peroni Il Pitstop Roadshow InfoVan 09 in a city square

Aangezien minder dan 20% van de Formule 1™-fans de afgelopen vijf jaar een race heeft bijgewoond, wil Peroni Nastro Azzurro 0.0% Il Pitstop de fans onderdompelen in de bezienswaardigheden, geluiden en geuren van de garage van het Aston Martin Aramco Cognizant Formula One™ Team en “de passie voelen” van de sport voor de Peroni Nastro Azzurro 0.0% Il Pitstop European Roadshow..

De InfoVan #09, extern en intern gemerkt met Peroni Nastro Azzurro 0.0% graphics in samenwerking met Evolution Sport, biedt bezoekers de kans om de Aston Martin Aramco Cognizant Formula One™ auto van dichtbij en persoonlijk te bekijken terwijl ze deelnemen aan gehoste pitstop uitdagingen. De unieke soundscape-ervaring bootst het geluid van de AMR22-motor na en voert de bezoekers mee naar de garage.

De Peroni Nastro Azzurro 0.0% Il Pitstop European Roadshow tour begon afgelopen zomer op 16 juni in Belfast en eindigde op 25 september 2022 in Boekarest, na een bezoek aan tal van Europese steden, waaronder Londen, Milaan, Amsterdam en Boedapest.

Guest enjoy a free sample of Peroni 0.0% at the InfoVan Peroni roadshowOur cutting-edge InfoVan #09 travels across the UK and Europe in partnership with Peroni Nastro Azzurro 0.0% to offer racing fans a one-of-a-kind sensory experience called "Il Pitstop." roadshow

Naast de zintuiglijke ervaring kunnen gasten de nieuwe alcoholvrije drank Peroni Nastro Azzurro 0.0% proeven in de InfoVan #09. De speciale buitenruimtes en het dakterras van de roadshow unit bieden gasten een plek om te ontspannen en te genieten van een verfrissend glas Peroni Nastro Azzurro 0.0%.

De InfoVan #09, die een indrukwekkende 13,5 meter meet, biedt een buitengewone interne presentatieruimte voor een reeks toepassingen, met plaats voor tachtig mensen voor zitplaatsen en 110 voor doorloopcapaciteit. Dankzij het getrapte dek van de trailer kan Peroni Nastro Azzurro 0,0% gasten aan boord begroeten en hun merkervaring naar buiten uitbreiden. De InfoVan #09 is ook uitgerust met airconditioning en verwarming aan boord voor volledige klimaatbeheersing, waardoor het de perfecte pop-up evenementenstructuur is voor ervaringsgerichte marketingactiviteiten.

Beautiful day at the Peroni Il Pitstop Roadshow as guests wait outside to enter

Als u op zoek bent naar de perfecte roadshow-oplossing voor uw bedrijf, neem dan vandaag nog contact met ons op via 088 882 21 11.