Destination Porsche

Opnieuw hebben we de sterren van de hemel getoverd met deze uniek vormgegeven roadshow-hospitality units: de Mobile Event Unit.

Onder de naam “Destination Porsche” bieden deze units plaats aan 20 personen en hebben ze een vloeroppervlak van 40m². Met een hoogte van 6 meter zorgen deze eyecatchers voor een echte “WOW”-factor als je erop afstapt.

Dit conceptontwerp was bedoeld om met de diverse doelgroepen van Porsche te communiceren via een breder productaanbod met een hogere mate van personalisering en flexibiliteit. Volledig in eigen beheer geproduceerd en het eindresultaat is hoogwaardig en eersteklas, volledig passend bij het merk Porsche.

Deze units bieden meer manieren om het merk Porsche te beleven.

De “Destination Porsche”-units zijn volledig uitgerust met frameloze ramen en lamellen boven de ingang waartussen een rood LED-licht kan schijnen, en deze vorm is een echo van het achteraanzicht van de Porsche 911. Deze iconische auto diende als inspiratie, geaccentueerd door de omtrek van de gebogen lamellen met rode LED’s, die in het donker oplichten als achterlichten.

Dus, wilt u indruk maken op uw publiek met een geraffineerde en revolutionaire look?

Durf een stap te zetten in de Mobile Event Units.

Een baanbrekende mijlpaal om uw klanten een blijvende ervaring te bieden.