EventRent Roadshows werkt samen met KitchenAid voor onvergetelijke ervaringen

EventRent Roadshows is verheugd onze spannende samenwerking met KitchenAid, een van de grootste culinaire merken ter wereld, aan te kondigen.

Een paar maanden geleden zag KitchenAid het belang in van het versterken van hun roadshowinspanningen en wendde zich tot EventRent Roadshows voor onze deskundige hulp.

Ons toegewijde team van EventRent Roadshows begreep de unieke vereisten en visie van KitchenAid en werkte nauw samen met het merk om hun aspiraties tot leven te brengen. Door gebruik te maken van onze expertise in het uitvoeren van opstellingen, waaronder engineering, projectbeheer en het vakkundige vakmanschap van ons werkplaatsteam, transformeerden we de eenheid van KitchenAid in de ontzagwekkende InfoVan28.

De InfoVan28 is een boeiend en interactief platform geworden dat de uitzonderlijke producten en boeiende culinaire ervaringen van KitchenAid perfect tentoonstelt. Met zijn boeiende design en zorgvuldig geplande interieur straalt de InfoVan28 de essentie van KitchenAid’s merkimago uit en biedt hij een onvergetelijke ervaring voor hun publiek.

“We zijn erg blij met de uitzonderlijke ondersteuning die EventRent Roadshows ons tijdens dit traject heeft geboden”, aldus een woordvoerder van KitchenAid. “Hun toewijding aan details en inzet om elk aspect af te stemmen op ons merkimago is echt opmerkelijk geweest. De InfoVan28 heeft onze verwachtingen overtroffen en is een bewijs van de expertise van het EventRent Roadshows-team.”

De samenwerking tussen EventRent Roadshows en KitchenAid heeft uitzonderlijke resultaten opgeleverd en heeft het merk vertrouwen gegeven terwijl ze op pad gaan om hun publiek te bereiken. De InfoVan28 is een krachtig hulpmiddel om de unieke verkoopargumenten van KitchenAid effectief over te brengen en consumenten op een persoonlijk niveau te benaderen.

We zijn er trots op deel uit te maken van KitchenAid’s reis en bij te dragen aan hun succes.

Ons partnerschap staat voor een gedeelde toewijding aan innovatie en het creëren van onvergetelijke ervaringen. We kijken ernaar uit om deze reis samen voort te zetten, nog meer uitzonderlijke roadshows te leveren en een blijvende indruk achter te laten op publiek over de hele wereld.

Nu de samenwerking tussen EventRent Roadshows en KitchenAid blijft bloeien, zijn beide bedrijven enthousiast over de grenzeloze mogelijkheden die in het verschiet liggen. Samen zijn we klaar om nog meer memorabele ervaringen te creëren die het publiek zullen aanspreken en KitchenAid’s positie als culinaire krachtpatser zullen versterken.

Over EventRent Roadshows:

EventRent Roadshows is een gerenommeerd bureau voor ervaringsmarketing dat gespecialiseerd is in mobiele marketingoplossingen op maat voor merken die hun publiek onderweg willen betrekken. Met een team van doorgewinterde professionals en een trackrecord van succesvolle campagnes blijft EventRent Roadshows een voorkeurspartner voor merken in verschillende sectoren.