KPN’s opvallende Colani-truck staat ook in 2023 in het middelpunt van de belangstelling in heel Nederland

In een levendig vertoon van innovatie en entertainment was de opmerkelijke Colani-truck van KPN vorig jaar de hoofdattractie op het meest opwindende gamefestival van Europa, GG22. 

Het evenement, dat afgelopen juni plaatsvond in het MECC in Maastricht en ook in 2023 in Nederland deelnemers zal blijven boeien, was getuige van de ontzagwekkende aanwezigheid van de Colani-truck, die een blijvende indruk maakte op gamefanaten van heinde en verre.

 

De Colani-truck stond hoog en straalde een levendige groene sfeer uit te midden van de uitgestrekte evenemententerreinen in Nederland en fungeerde als een baken van opwinding en geavanceerde technologie. Het opvallende ontwerp, gemaakt met minutieuze aandacht voor detail, trok de aandacht van toeschouwers en trok hen mee in een meeslepende ervaring als geen ander.

Binnen de grenzen van de Colani-truck en de InfoVan 30 ontdekten de bezoekers een wereld aan spelparadijzen. Van de spanning van virtual reality tot de meeslepende wonderen van augmented reality, de truck bood onderdak aan een indrukwekkende reeks spelconsoles en bestuurbare raceauto’s, waardoor bezoekers geïnspireerd achterbleven en snakten naar meer. Deze indrukwekkende showcase van technologische bekwaamheid verhoogde de gamingervaring echt, waardoor deelnemers zichzelf konden verliezen in een wereld waar grenzen vervaagden en verbeelding bloeide.

Maar de Colani-truck bood meer dan alleen een visueel spektakel.

Naadloos geïntegreerd met het snelle en gratis KPN-netwerk bood het een ongeëvenaarde spelomgeving waar connectiviteit en prestaties hand in hand gingen. Deelnemers genoten van de naadloze en supersnelle internettoegang, waardoor elk moment in de truck een moment van puur spelplezier was.

Terwijl de KPN Game Tour Roadshow gameliefhebbers blijft boeien, blijft de aantrekkingskracht van de Colani-truck onweerstaanbaar. Voor degenen die de magie ervan nog niet hebben ervaren, is het nu tijd om de kans te grijpen en zich onder te dompelen in de fascinerende wereld die hij biedt.

Stap in de schijnwerpers en ontdek de opmerkelijke wonderen die wachten in de verbazingwekkende Colani-truck bij GG22.

Bekijk de komende KPN Game Tour Data:

03 za 11:00 – 16:00
KPN Evenement Winkelcentrum de Flora – Deventer

09 vr 18:30 – 23:00
NSV’46 – De Nationale Voetbaldagen
Gerberastraat 46, 2431 XN Noorden

11 zo 12:00 – 17:00
V en L – De Nationale Voetbaldagen
Kerkstraat 42, 7396 PH Terwolde

Geïnteresseerd in de Colani Truck? Mail ons vandaag nog op info@eventrent.nl!