Revolutionaire verbindingen: Stiebel Eltron’s InnovationTOUR

Stiebel Eltron’s InnovationTOUR

Stiebel Eltron begint aan een spannende roadshow.

Outside the Mobile Showroom for Stiebel Eltron's InnovationTour

In het licht van de pandemie in 2020 had ons leven een nieuwe vorm gekregen, waarbij digitale alternatieven de norm werden voor vergaderingen en evenementen. Echter, te midden van deze transformatie ging er iets vitaals verloren – persoonlijke connecties die het verschil maken. Stiebel Eltron onderkende het belang van tastbare ervaringen en face-to-face interacties en nam het initiatief om hun nieuwe producten rechtstreeks aan klanten voor te stellen. En dat is waar onze expertise om de hoek kwam kijken, want we voorzagen de InnovationTOUR Mobile Showroom van Stiebel Eltron van een aangepaste oplossing op maat van hun behoeften.

Stap in een wereld van innovatie

In de mobiele showroom worden bezoekers door vier meeslepende thematische gebieden geleid: Nieuwbouw, Warm Water, Modernisering en Ventilatie (of Verwarming, Koeling, Warm Water en Ventilatie). Bij het betreden van de showroom biedt een gastvrije ontvangstbalie de eerste informatie over de mobiele beurs, die de weg bereidt voor een spannende reis. Verder in de ruimte stelt de Barco ClickShare mensen in staat om hun eigen mobiele telefoons op het scherm te projecteren, wat interactieve betrokkenheid en gedeelde ervaringen bevordert.

Productpresentaties vanuit elke hoek

Het centrale gedeelte van de showroom heeft twee vrijstaande muren, perfect geschikt voor productpresentaties die van alle vier de kanten bekeken kunnen worden. Deze innovatieve opstelling creëert een dynamische en boeiende omgeving waar de nieuwste oplossingen van Stiebel Eltron in hun volle glorie worden getoond. Bezoekers hebben de mogelijkheid om de producten te verkennen en er interactief mee om te gaan, zodat ze een volledig inzicht krijgen in hun kenmerken en voordelen.

Product wall inside the Stiebel Eltron Mobile Showroom Inside the Stiebel Eltron InnovationTOUR Mobile Showroom

Ongeëvenaarde samenwerkingsruimten

De ontmoetingsruimte in de Mobile Showroom is uitgerust met een groot scherm en een geïntegreerde webcam, waardoor videogesprekken of conferenties mogelijk zijn. Deze specifieke ruimte bevordert samenwerking en open dialoog, waardoor vruchtbare discussies tussen de InnovationTOUR-experts van Stiebel Eltron en klanten mogelijk worden. Wie echter op zoek is naar een intiemere en sfeervollere omgeving, kan terecht op het dakterras. Geniet van de laatste zonnestralen, een verfrissend drankje en informatieve gesprekken terwijl u geniet van het panoramische uitzicht. Het is een ervaring die kennis combineert met ontspanning en een blijvende indruk achterlaat.

Interior of the Stiebel Eltron Mobile Showroom with product demonstration Interior of the Stiebel Eltron Mobile Showroom

Op een spannende reis

De InnovationTOUR kent geen grenzen en maakt stops in verschillende landen zoals Duitsland, België, Frankrijk, Marokko, Oostenrijk, Zwitserland, Polen en meer. De Mobiele Showroom is strategisch gepositioneerd op boeiende locaties, waaronder racebanen, groothandels en gebieden die bruisen van de handelsactiviteiten. Naast boeiende productpresentaties, integreert de tour naadloos andere boeiende hoogtepunten, die een extra laag van opwinding en entertainment toevoegen. Met een verscheidenheid aan ervaringen belooft de InnovationTOUR iedereen die binnenstapt te boeien en te betrekken.

Een toekomst van efficiëntie en uitmuntendheid

De roadshow van Stiebel Eltron is meer dan een presentatie – het is een bewijs van hun engagement om efficiënte oplossingen te bieden voor warm water, verwarming, ventilatie en koeling. De InnovationTOUR bereikt hun doelpubliek rechtstreeks, zodat ze uit de eerste hand de geavanceerde technologieën en duurzame innovaties kunnen ervaren waarmee Stiebel Eltron zich onderscheidt. Met elke succesvolle stop op de tour blijft Stiebel Eltron de toekomst van energie-efficiëntie en klanttevredenheid vormgeven.

Stibel Eltron's InnovationTOUR Mobile Showroom

Nu Stiebel Eltron aan deze spannende roadshow begint en zijn baanbrekende oplossingen voorstelt aan een wereldwijd publiek, wensen wij hen voortdurend succes. De InnovationTOUR belichaamt hun toewijding aan het leveren van uitmuntendheid, het bevorderen van betekenisvolle verbindingen en het herdefiniëren van de grenzen van innovatie. Het is een reis die inspiratie, educatie en onvergetelijke ervaringen combineert en een nieuwe standaard zet voor betrokkenheid in de industrie.