We breiden uit naar Zwitserland

We breiden uit naar Zwitserland.

Als lid van de Roadshow Group kondigt EventRent Roadshows onze officiële uitbreiding naar Zwitserland aan! Deze kans kwam voor ons op het perfecte moment, aangezien we op zoek waren naar belangrijke mogelijkheden om onze diensten uit te breiden en nieuwe klanten te bereiken over alle grenzen van Europa en meer. We zijn verheugd dat we onze unieke diensten kunnen aanbieden aan de Zwitserse markt, waardoor we ons bereik naar klanten over de hele wereld vergroten en onze positie als leider in roadshow marketing kunnen blijven versterken.

Met deze recente ontwikkeling kunnen we onze klanten nog beter helpen met hun steeds complexere bedrijfsbehoeften, met behoud van de persoonlijke benadering die het fundament is van de Roadshow Group in alle kanalen. En wat nog spannender is, is dat we al verschillende succesvolle projecten hebben, uitgevoerd in de stijl van de Roadshow Group – met een scherp oog voor details en een vlekkeloze manier, waarbij we ons volledige dienstenaanbod aanbieden.

Het innovatieve marketinginstrument: een roadshow, die al vele jaren in grote steden in heel Europa wordt gebruikt, biedt EventRent uw merk een concurrentievoordeel in een overvolle markt. We zijn sterk vertegenwoordigd in landen als Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Duitsland, maar we bedienen klanten in heel Europa. Met de uitbreiding van onze activiteiten naar Zwitserland en de bouw van nieuwe kantoren en magazijnen kunnen we deze markten bereiken en kleine en grote bedrijven op een nog bredere manier bijstaan.

Wat kunt u verwachten?

Volledige waaier van diensten:

  • Roadshow Management
  • Technische expertise
  • Een netwerk met reputatie
  • 24/7 technische ondersteuning

Waarom zou u met EventRent werken?

Wij beschikken over een deskundig team van projectmanagers, ingenieurs en marketeers die begrijpen hoe belangrijk het is om uw merk in beweging te krijgen. Wij hebben de ervaring en technische knowhow om u te helpen het perfecte evenement te creëren dat uw publiek zal bijblijven. Ons team is toegewijd aan het leveren van top-notch klantenservice en het verzekeren van een soepel verloop van uw evenement. Wij zorgen ervoor dat uw evenement een succes wordt en een blijvende indruk achterlaat bij uw gasten.

Profiteren van onze expertise in evenementenmarketing om betaalbare en concurrerende voordelen te bieden aan kleine bedrijven is waar we goed in zijn. Bedrijven van elke omvang kunnen op ons rekenen voor hun behoeften, ongeacht waar ze gevestigd zijn.