2022 wordt ons spannendste jaar tot nu toe.

Het nieuwe jaar ziet er goed uit.

Het nieuwe jaar is voor EventRent Roadshows een bron van energie en enthousiasme.

Het afgelopen jaar hebben we nagedacht over de bijna 30 jaar dat EventRent actief is. Vooral de afgelopen twee jaar tijdens het nieuwe coronavirus. En zelfs toen hadden we geen idee van de groei en opwinding die ons te wachten stond bij het ingaan van het nieuwe jaar 2022.

Zonder twijfel was het een van de meest uitdagende periodes in onze geschiedenis. Maar dat gezegd zijnde, hebben we deze onzekere periode in de sector aangegrepen om ons voor te bereiden op een post-COVID-wereld. Toch hebben we ook toen nieuwe klanten aangetrokken, baanbrekende projecten gerealiseerd en ons team versterkt met nieuwe, getalenteerde medewerkers.

We blijven op schema om ons personeelsbestand te verdubbelen. En tegen alle verwachtingen in, hebben we in 2021, dankzij de inzet van iedereen, 45 InfoWheels, vier nieuwe mobiele showrooms en twee ultramoderne mobiele evenementenunits gebouwd! Met meer dan 300 voertuigen in onze hele vloot zijn we ontegensprekelijk trots om een van ’s werelds grootste en meest flexibele aanbieders van roadshow units te zijn.

Onze vloot blijft groeien

De vloot van EventRent is niet alleen uitgebreid, maar we hebben ook een strategisch overzicht gemaakt van al onze voertuigen en ervoor gezorgd dat al onze eenheden van de beste kwaliteit zijn.

de “kwaliteitsstandaard” voor alle roadshowvoertuigen. Dit heeft ons in staat gesteld om bedrijven o

van elke omvang. En voor veel van onze klanten met kleinere bedrijven is het concept van een roadshow iets nieuws. “Onbekend terrein”.

En omdat we meer dan 100 eenheden van onze InfoWheels hebben, heeft dit ons geholpen hen te begeleiden bij hun eerste stappen in de roadshowwereld – een eenheid die ze niet alleen volledig als eigen merk kunnen gebruiken, maar zelfs zelf kunnen besturen! Dat soort creativiteit en innovatie blijft onze klanten verbazen.

Ons team is niet bang om buiten de gebaande paden te treden om innovatieve antwoorden te vinden – en, nog belangrijker, om ze met precisie en snelheid uit te voeren. Tegelijkertijd hebben veel van de grotere bedrijven waarmee we samenwerken hun inspanningen willen opschalen. Als gevolg daarvan zijn de projecten van EventRent Roadshows snel uitgebreid. We hebben onvermoeibaar gewerkt aan de ontwikkeling van onze vloot om aan de vraag te voldoen, zoals onze samenwerking met Porsche, waar we gloednieuwe Mobile Event Units hebben gebouwd, die samen heel 2022 door Europa reizen.

 

Ruimte maken voor verbinding

Na twee jaar van virtuele en hybride evenementen kijkt EventRent uit naar het samenbrengen van mensen. Terwijl echte vooruitgang is geboekt in de terugkeer naar fysieke bijeenkomsten, worden nieuwe COVID-varianten en beperkingen opgeheven, waardoor er licht is aan het einde van wat we dachten dat een steeds langer wordende tunnel was.

2022 is het jaar dat voor veel bedrijven hoop en kansen biedt om de draad weer op te pakken, hun marketingcampagnes te herzien, te netwerken, bij te praten met teamleden en, belangrijk, de banden met hun klanten aan te halen. En een roadshow is de ideale manier om deze herstart uit te voeren.

We hebben er ook voor gezorgd dat roadshows veel milieuvriendelijker kunnen zijn dan de standaard displaystand of het grote beurscentrum. Zo zullen bedrijven gebruik kunnen maken van een roadshowwagen en aanzienlijk besparen op hun CO2-voetafdruk door minder te reizen – rechtstreeks naar hun doelpubliek. In 2021 bouwden we de allereerste 100% elektrische InfoWheels voor de roadshowmarkt, en vier andere volledig elektrische InfoWheels zijn momenteel in productie en klaar voor gebruik medio 2022.

Bij EventRent streven we ernaar het meest innovatieve en vooruitstrevende roadshowmarketingbureau in de branche te zijn, vooral als het om duurzaamheid gaat.

 

De toekomst ziet er goed uit

Het afgelopen jaar hebben we roadshowvoertuigen geleverd, zoals de Mobile Showroom, waarmee onze klanten zoals Bugatti en Huawei in heel Europa eersteklas ervaringen konden leveren.

Door Bugatti door heel Frankrijk te brengen, bereikten ze met succes hun klanten in een luxueuze omgeving in onder meer St. Tropez – een fantastische prestatie voor het team. En vanwege het succes in 2021 zijn ze van plan om dit jaar nog een roadshow uit te voeren!

En we hebben onze vertrouwde langetermijnklanten zoals Huawei, die voor het 5e jaar met vijf afzonderlijke eenheden door heel Europa op pad gaat! Onze jarenlange toewijding aan Huawei is beloond met de “Huawei Outstanding Collaboration Award”. We streven er altijd naar om een band op te bouwen met onze klanten, en door dit te doen, stellen we onze klanten in staat om een band te creëren met hun eigen klanten in het proces. Onnodig te zeggen – dat het je product is dat mensen aantrekt, maar het is de ervaring waarmee ze weglopen die maakt dat ze blijven. Deze energie blijven we meenemen in 2022!

Naast onze nieuwe teamleden dit jaar, blijven we groeien met openstaande vacatures bij EventRent Roadshows. Dus als een van deze functies je aanspreekt, neem dan contact op!

Er staan nog meer belangrijke veranderingen op stapel, maar dat bewaren we voor een andere dag. Blijf op de hoogte en volg onze avonturen op LinkedIn, Facebook en Instagram!