De ervaring verhogen: Merlo’s innovatieve aanwezigheid op de Bauma

Merlo, de bekende Italiaanse fabrikant van bouw- en landbouwmachines,

heeft vorig jaar zijn aanwezigheid op de prestigieuze Bauma-beurs in München naar nieuwe hoogten getild.

Merlo Mobile Showroom in Munich during the Bauma Trade Fair whle busy customers come to see the latest innovations.

In een poging om hun beursconcept te vernieuwen en hun merkervaring te verbeteren, heeft Merlo samengewerkt met EventRent Roadshows om voor het eerst mobiele units te integreren.

De dagen van complexe tentconstructies zijn voorbij. Dit jaar omarmt Merlo het gemak en de efficiëntie die een Mobile Showroom en InfoVan bieden. De naadloze montage en gebruiksvriendelijkheid van deze mobiele units hebben veel enthousiasme en lof geoogst van het Merlo team.

Met de Mobile Showroom en InfoVan krijgt Merlo een veelzijdig en dynamisch platform om hun innovatieve machines te tonen. Deelnemers aan de Bauma-beurs kregen de kans om uit eerste hand de indrukwekkende looks, het uitzonderlijke rijgedrag en de geavanceerde technologie te ervaren die de producten van Merlo kenmerken. De gemakkelijke toegang en mobiliteit van deze mobiele eenheden versterken de aantrekkingskracht en de impact van Merlo’s aanbod.

View from the InfoVan to the Mobile Showroom at the Bauma trade fair in 2022.  Guests enjoy some rest inside the Mobile Showroom during the busy event at Bauma in Munich 2022

De beslissing om de mobiele units van EventRent te gebruiken op de Bauma weerspiegelt Merlo’s streven om in de voorhoede van de industrietrends te blijven en een onvergetelijke merkervaring te leveren.

Met een nieuwe aanpak wil Merlo bezoekers boeien, interesse wekken en blijvende indrukken creëren. De Mobile Showroom en InfoVan dienen als krachtige instrumenten, waardoor Merlo een breed scala aan bezoekers kan aanspreken, waaronder professionals uit de industrie, potentiële klanten en liefhebbers.

Merlo toont zijn machines in deze mobiele units en is ervan overtuigd dat zijn productgamma een blijvende indruk zal nalaten. Van hun opvallende esthetiek tot hun uitzonderlijke hanteringsmogelijkheden en geavanceerde technologische functies, Merlo’s aanbod zal indruk maken en een blijvende indruk achterlaten op de Bauma-beursgangers.

View of the busy event in Munich of the Merlo InfoVan.

Kortom, de beslissing van Merlo om zijn aanwezigheid op de Bauma te versterken door samen te werken met EventRent en mobiele units te gebruiken, is een belangrijke mijlpaal in zijn beursstrategie. Het gemak, de veelzijdigheid en de visuele impact van de Mobile Showroom en InfoVan verbeteren de algemene merkervaring voor de bezoekers, waardoor de machines van Merlo kunnen schitteren. Met hun focus op een verbluffend design, superieure bediening en geavanceerde technologie, maakte Merlo een klinkende indruk op de Bauma en versterkten ze hun positie als toonaangevende speler in de bouw- en landbouwmachinesector.

Mail ons vandaag nog op info@eventrent.nl en vraag uw eigen offerte aan!