De Minipreço Zomer Roadshow

De Minipreço Zomer Roadshow heeft afgelopen zomer zijn sporen nagelaten,

op een ongelooflijke reis door Portugal, waarbij in totaal 20 steden van het noorden tot het zuiden van het land worden aangedaan.

Mini Preco Summer Roadshow with an excited crowd enjoying the event in Portugal

Deze 43 dagen durende Minipreço Summer Roadshow was de grootste merkactivatie ooit van het merk en veroverde de harten van meer dan 620.000 mensen met het concept “Ó i ó ai só o Minipreço leva… só o Minipreço vai“. In samenwerking met het programma Domingão van de SIC bereikte de impact ongeveer 5 miljoen kijkers in het hele land.

De roadshow, die in slechts negen weken meer dan 8.000 kilometer aflegde, bracht het vernieuwde huismerkaanbod van Minipreço nog dichter bij zijn gewaardeerde klanten. Van Rebordosa tot Portimão en van Sever do Vouga tot Cascais heeft de Minipreço Summer Roadshow de zomerfeesten van noord tot zuid opgefleurd, een onuitwisbare stempel gedrukt op de festiviteiten en een directe impact gehad op ongeveer 620.000 mensen.

De activatie bereikte een nog breder publiek door een spannend partnerschap met SIC en het Domingão programma. Door de aanstekelijke energie van Luciana Abreu, die als ambassadeur van het project fungeerde, en de levendige jingle gecomponeerd door Emanuel, bundelde de Domingão vrachtwagen zijn krachten met de Minipreço supermarkt op wielen. Deze samenwerking verlevendigde de middagen van de locaties die ze bezochten en zorgde ervoor dat de opwinding van de roadshow ongeveer 5 miljoen mensen bereikte in de loop van negen opeenvolgende weken.

Smiling guest inside the supermarket on wheels for minipreco roadshow

Ricardo Torres Assunção, Directeur Marketing en Communicatie van DIA Portugal, toonde zich verheugd over het succes van de Minipreço supermarkt op wielen, die alle verwachtingen heeft overtroffen. Als toonaangevend merk in de lokale voedseldistributie was het hun doel om tijdens de feestdagen fysiek aanwezig te zijn naast hun klanten en van de gelegenheid gebruik te maken om hun nieuwe verbeterde huismerkaanbod onder de aandacht te brengen.

Bovendien droeg de Supermarket on Wheels, alias onze PromoStar showroom, de geest van sociale verantwoordelijkheid uit tijdens zijn reis, door voedsel te doneren aan lokale instellingen die een vitale rol spelen in de ondersteuning van de meest kwetsbare bevolkingsgroepen in de gemeenschappen die zij bedienen. In totaal profiteerden acht instellingen van het noorden tot het zuiden van het land van de sociale steun van de Minipreço Summer Roadshow, die overal waar hij kwam een positieve en blijvende impact achterliet.

De Minipreço Summer Roadshow is een bewijs van de betrokkenheid van het merk bij zijn klanten, door vreugde, opwinding en een vernieuwd huismerkaanbod te verspreiden en tegelijkertijd een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de gemeenschappen die het onderweg aandoet.

crowded event of the mediaway minipreco roadshow Guests and hosts inside the minipreco summer roadshow

interview in the interior of the promostar portugal roadshow guests inside shopping at the supermarket on wheels for the promostar portugal summer 2022