EXPANDABLE. Wanneer uw promotiedoelen groter zijn dan uw budget!

We hebben onze vloot uitgebreid met de EXPANDABLE. Deze unit is geschikt om 25 – 30 personen comfortabel te ontvangen en heeft een vloeroppervlak van ca. 35 m², perfect voor kleinschalige roadshows.

Wat de EXPANDABLE qua originaliteit en grandeur lijkt te missen, wordt goed gemaakt in prijs en gebruiksgemak. Voordelig  en klaar voor gebruik voor uw roadshow of als een kleine pop-up showroom.

Om u snel van een EXPANDABLE te kunnen voorzien, hebben we meteen vier stuks opgenomen in onze vloot van 185 verschillende roadshow-voertuigen!

We hebben twee verschillende EXPANDABLES om uw roadshow snel op de weg te krijgen; een standaard genaamd de ‘EXPANDABLE Variant’ en, als u iets luxers en transparanters wilt, de ‘EXPANDABLE Contrast’. Met deze laatste krijgt u de kwaliteit van onze Mobile Showroom met slechts een derde van de vloeroppervlakte, en beperkte interne hoogte. De EXPANDABLE doet zijn naam eer aan: het is niet meer dan een uitbreidbare mobiele ruimte. Houd het simpel en start morgen met uw roadshow!

EXPANDABLE VARIANT -> Het voertuig met één opvouwbare glazen wand.

EXPANDABLE CONTRAST -> het voertuig met rondom glazen wanden en een automatische dubbele schuifdeur.

Maak snel uw keuze en neem afscheid van traditionele beursdeelname. Blijf niet wachten tot de klant naar u toe komt; maar ga zelf naar uw klant toe!