EventRent gaat ondanks de beperkingen vanwege COVID-19 gewoon in de hoogste versnelling door.

Maar heel weinig kan EventRent stoppen, zelfs het Corona-virus kan dat niet. Deze week ronden wij de werkzaamheden aan de eerste, van in totaal drie Mobile Showrooms, af voor onze klant Huawei.

Later dit jaar zullen zij de weg op gaan om door heel Europa en het Verenigd Koninkrijk te touren. Met de roadshow brengt Huawei de mogelijkheden van 5G onder de aandacht, zeker nu dit jaar de belangrijkste beurzen en tentoonstellingen zijn afgelast. Met interessante UseCases wordt op een indrukwekkende wijze het voordeel van het gebruik van 5G gedemonstreerd.

 

Onze klanten willen graag volledig voorbereid zijn en in de startblokken staan op het moment dat de Europese beperkende maatregelen in het kader van het Corona-virus worden versoepeld. Al moeten we nu dubbele diensten draaien en werken we 7 dagen per week op wat normaal gesproken ongebruikelijke tijden zouden zijn (alles om aan de door de overheid opgelegde veilige 1,5 meter afstand na te leven!), het lukt ons om hard op een veilige manier door te werken en de meest high-end roadshows voor te bereiden voor betere tijden.