In Het Licht Van Een Pandemie Is Een Roadshow Uw Volgende Marketingoplossing?

Veel evenementen en beurzen zijn het afgelopen jaar afgelast of uitgesteld vanwege COVID-19. Bedrijven die op dergelijke evenementen vertrouwden om hun merken te promoten, deals te sluiten of concurrenten in de gaten te houden, moeten zich nu tot andere opties wenden. Maar beurzen zijn essentieel voor diegenen die zich geen internationaal verkoopteam kunnen veroorloven en spelen een belangrijke rol in de economie. Roadshows zijn een steeds gewilliger beursalternatief geworden voor bedrijven die op een veilige manier met hun klanten in contact willen komen. Sommige grote bedrijven zeggen zelfs dat ze niet het zonder kunnen.

Waarom wachten tot de evenementen en beurzen weer van start gaan? Bij EventRent Roadshows werken we graag nauw met u samen om de meest imponerende mobiele merkervaringen te personaliseren en naar uw wens te bouwen. Van een nieuw automodel tot de nieuwste technologie, wij geloven dat een Roadshow de meest succesvolle manier is om een ​​blijvende en memorabele impressie bij uw doelgroep achter te laten. Door u in staat te stellen te communiceren met de doelgroep, deze te betrekken en te activeren, zorgen we ervoor dat uw klanten de volledige merkervaring beleven. Door gebruik te maken van een Roadshow is het mogelijk om alle veiligheidsmaatregelen te hanteren terwijl u het contact met uw klant behoudt.

Onze mobiele oplossingen zijn dusdanig flexibel ontworpen, dat ze sneller operationeel inzetbaar zijn dan welke (vaste) faciliteit dan ook. De korte opbouwperiode geeft u voldoende tijd om u professioneel voor te bereiden op het evenement met slechts een korte opbouwperiode. In het geval van een eventuele wijziging op het laatste moment in uw activiteitenschema, bijvoorbeeld door COVID-restricties, kan uw Roadshow gemakkelijk worden omgeleid naar een ander gebied; de Europese grenzen overschrijden en uw merk verplaatsen waar u maar wilt, wanneer u maar wilt!

Laten we onze kleinschalige oplossingen niet vergeten; de InfoWheels, een innovatief zelfrijdend promotievoertuig dat u een dynamische en duurzame Roadshow biedt, geschikt voor een kleiner budget. Of u nu een nieuw productontwerp wilt presenteren of een pop-upconcept wilt opzetten, deze aanpak levert een mix van hoge klantimpact en veelzijdigheid op. Het duurt minder dan vijf minuten om een InfoWheels operationeel te plaatsen, zodat u en uw team meer tijd hebben om in contact te komen met klanten!

Of het nu om een standaardoplossing gaat voor één dag of een op maat gemaakte, volledig verzorgde internationale Roadshow over een langere periode, EventRent maakt het bijna onmogelijke mogelijk! Met verwisselbare interieurs op maat, zijn onze Roadshow-oplossingen geschikt voor elke branche, altijd en overal. Dus waar wacht u nog op?

Verken de oneindige mogelijkheden en gebruik een Roadshow als uw volgende high-end marketingoplossing.