SOPREMA “MAMMUT TRUCK” komt in de straten van Duitsland!

SOPREMA begon vorig jaar aan een spannende reis door Duitsland,

die de SOPREMA “MAMMUT TRUCK” direct bij u thuis brengt.

Soprema "MAMMUT TRUCK" during the busy Barbeque event

Het Soprema-team vond het fantastisch om aan een Mammut Tour door Duitsland te beginnen. De roadshow met de InfoVan 05 begon in het voorjaar van vorig jaar en de Soprema “Mammut Truck” ging op pad en maakte stops bij dealers, klanten en diverse evenementen. Deze mobiele extravaganza biedt een unieke mix van tentoonstellingen en entertainment en zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor alle aanwezigen.

Maar daar bleef het niet bij! Samen met Soprema bereidden we een groot aantal uitwisselingsmogelijkheden voor, waardoor zinvolle interacties tussen het team en gewaardeerde klanten werden bevorderd. Stel je voor – genieten van een heerlijk dakdekkersontbijt, smullen van heerlijke barbecues, of deelnemen aan levendige bijeenkomsten en evenementen na het werk.

De festiviteiten hielden zich niet aan een strikt schema – ze waren aanwezig en werden gevierd in Soprema-stijl, zelfs midden in de nacht!

Employees and guests testing out the latest products inside the soprema mammut tour! Soprema employees at the event smiling for a successful time!

Kristina Milosch, hoofd Marketing en Corporate Communications, lichtte het belang van dit initiatief toe. “Bij SOPREMA zijn persoonlijke interactie en het opbouwen van vertrouwen met onze klanten en partners fundamentele waarden. Van oudsher zijn beursoptredens, zoals op DACH+HOLZ, cruciaal voor het aangaan van zinvolle gesprekken met onze klanten. Met de verandering van de tijden sinds COVID begrijpen wij echter dat beurzen wel eens tot het verleden zouden kunnen behoren. Daarom hebben we besloten het deze keer anders aan te pakken. In plaats van te wachten tot onze klanten naar ons toe komen, nemen we het initiatief om onze showcase rechtstreeks naar hen toe te brengen!”

Soprema speaker at the mammut truck tour in germany

We waren enthousiast om aan deze reis te beginnen, gedreven door ons engagement om onze klanten en hun klanten uitzonderlijke klantervaringen te bezorgen. Via een roadshow brengen we innovatie, kennis en entertainment tot bij u thuis. Wees getuige van een ongeëvenaarde ervaring, exclusief voor u ontworpen!

Neem vandaag nog contact met ons op voor uw eigen persoonlijke consultatie!