TdF 2018

Dit jaar neemt EventRent deel aan de Tour de France met nog meer trailers dan voorgaande jaren. Na France Televisions, NBC Sports, Radio Monte Carlo en ASO hebben ook RTBF en Eurosport de weg naar EventRent gevonden en verwelkomen we hen graag!

Voor RTBF creëerde EventRent een studiotrailer met een speciaal draaibaar interieur, dat de beschikbare ruimte verdeelt in vier afzonderlijke ruimten. Dankzij deze oplossing kunnen 16 RTBF crewleden gelijktijdig aan de slag.

Speciaal voor Eurosport bouwde EventRent een nieuwe MobileStudio met maar liefst drie verdiepingen. Vanuit deze unieke trailer brengt Eurosport live verslag tijdens de Tour de France voor meerdere landen tegelijk. De studio op de tweede verdieping biedt een uniek bijna 360º uitzicht en is voorzien van speciale zogenaamde Rosco-glaspanelen. Deze gepolariseerde ramen geven de mogelijkheid om met behulp van een speciale lens op de camera de lichtintensiteit in de studio te reguleren. Dit geeft Eurosport de flexibiliteit om op elke locatie de mooiste achtergrond voor de opnames te kiezen.