De eerste 100% Electrische InfoWheels is een feit

De wereld is in de ban van een van de meest belangrijke groeitrends van dit moment: de ontwikkeling van elektrische voertuigen. Dat betekent dat we elke mogelijke stap moeten zetten om onze levenskwaliteit en het milieu te verbeteren middels het gebruik van bestaande energiebeheertechnologieën en -diensten.

Het gaat niet enkel meer om elektrische personenauto’s. EventRent is gigantisch trots op het feit dat de allereerste 100% elektrische InfoWheels in gebruik genomen is. Net als zijn voorganger, is de elektrische InfoWheels compact en gebruiksvriendelijk gebouwd, waarmee hij vooral in drukke steden als Parijs, Amsterdam of Londen, gemakkelijk te besturen is en u op deze wijze uw product of dienst op elke gewenste locatie kunt promoten.

Onze klant Eaton neemt de eerste elektrische InfoWheels in gebruik. Eaton is een innovatief bedrijf wat zich inzet om het leven van mensen en het milieu te verbeteren met energiebeheertechnologieën die betrouwbaarder, efficiënter, veiliger en duurzamer zijn. Ze nemen de eerste elektrische InfoWheels in september in gebruik, en streven ernaar om de komende jaren de overstap te maken op 100% elektrisch voor alle acht InfoWheels welke ze momenteel op de weg hebben.

Voor degenen die zich bewust zijn van het belang van duurzaamheid, is de 100% elektrische InfoWheels een uitstekende manier om uw klanten en relaties te overtuigen. En gezien alle huidige omstandigheden, wie geeft er niet om klimaatverandering en het milieu? Deze nieuwste toevoeging aan onze vloot is de essentiële stap op weg naar ons doel om over te stappen op elektrische roadshows.

Zoals we reeds uitte tijdens de release van de E-Promotor: 100% elektrische roadshows. 100% onze ambitie.

Kijk hier voor meer informatie over hoe EventRent van plan is over te stappen naar een duurzame roadshow-industrie.