The Mobile Studio Is Naar Het VK Afgereisd Voor De Interne Tv-Uitzending Van Manchester City!

Manchester City speelde zaterdag 29 mei 2021 in het Estádio do Drago-stadion in Portugal tegen Chelsea in de UEFA Champions League Finale. De productieploeg van de in Manchester gevestigde voetbalclub gebruikte de Mobile Studio 02 om de opbouw van de wedstrijddag voor het evenement live uit te zenden.

Manchester City bood hun Etihad Academy Stadium aan 4.000 fans aan als onderdeel van hun “We’re Not Really Here” (#WNRH) terwijl ze op de wedstrijddag live streamden als entertainment, waardoor ze de ideale locatie waren om de laatste wedstrijd op gigantische schermen te volgen .

Fans konden op Twitter betrokken raken bij de show met de hashtag #WNRH, waar de gastsprekers zouden reageren op opmerkingen en vragen die LIVE in de Mobile Studio 02 werden ingediend.

Hoewel Chelsea die avond de kampioenen won, was de live-uitzending van het evenement via digitale platforms een enorm succes, met meer dan 4.120 fans die het evenement alleen op Twitter bekeken.

De Mobile Studios zijn de ideale uitzendingsoplossing op afstand voor elk sportevenement, zodat u het evenement live kunt streamen en filmen. Deze eenheid heeft op beroemde wijze de live-uitzending van de alom bekende wielerwedstrijd Le Tour de France mogelijk gemaakt.