Roadshow “Drive Results” door Europa voor Goodyear

De Goodyear Total Mobility Mobile Showroom

Goodyear Total Mobility Solutions gaat de weg op met een volledig gemerkte Mobile Showroom, zodat klanten de voordelen van de oplossing bij hen thuis kunnen ervaren.

Goodyear Total Mobility Roadshow 2022 fully branded in blue in Germany Goodyear Total Mobility Roadshow 2022 fully branded in blue in Germany

Dankzij het one-stop-shop concept kunnen bezoekers meer te weten komen over Goodyear en wat zij te bieden hebben. De Goodyear Total Mobility Roadshow ondersteunt het doel van het merk om dicht bij de klant te staan en zich te richten op ervaring.

De Mobile Showroom maakte pitstops tijdens het European Truck Racing Championships om race-spanning te combineren met demonstraties van Goodyear-bandenoplossingen. De Mobile Showroom was verdeeld in verschillende gebieden, elk afgestemd op de specifieke zakelijke behoeften en focus van bezoekers. De koepel is een indrukwekkende functie die een meeslepende ervaring biedt, met aangepaste video die wordt weergegeven op drie ronde schermen en een ongelooflijke geluidskwaliteit.

Een opmerkelijke oplossing die wordt getoond is de CheckPoint-demotietafel, die echte componenten integreert om de bandenspanning en profieldiepte te controleren met behulp van een drive-over-lezer. De roadshow toont belangrijke elementen van Goodyear-producten voor het optimaliseren van de efficiëntie van het wagenpark, het verminderen van de CO2-voetafdruk en het introduceren van goed verbonden servicenetwerken.

Close up of truck and goodyear mobile showroom entrance

Met innovatieve oplossingen die in de Mobile Showroom werden getoond, was het een trefzekere marketingstrategie die het algemene doel van een efficiënter wagenpark bereikte. Dit succes bewees dat het gebruik van de Mobile Showroom een effectieve manier was om de betrokkenheid van klanten te vergroten en uiteindelijk de verkoop te verhogen.

Goodyear’s mobiele showroom was een geweldige manier voor klanten om de voordelen van de Goodyear Total Mobility Solution te ervaren. Het toonde ook de toewijding van het bedrijf om de beste oplossingen voor hun klanten te bieden.

Bent u geïntrigeerd door het idee van een roadshow-ervaring voor uw bedrijf? Kijk dan niet verder dan EventRent Roadshows, waar we u bij elke stap helpen om de beste eventmarketingoplossing voor uw bedrijf uit te voeren.

Ons team van experts zal met u samenwerken om een op maat gemaakt plan voor uw roadshow op te stellen, afgestemd op uw specifieke zakelijke behoeften en doelstellingen. Wij bieden een scala aan diensten, waaronder evenementenplanning, logistiek, verhuur van apparatuur, personeel en meer, zodat u zich kunt richten op het leveren van een gedenkwaardige ervaring aan uw klanten.

Door samen te werken met EventRent Roadshows kunt u er zeker van zijn dat uw evenement vlekkeloos en professioneel wordt uitgevoerd. We hebben jarenlange ervaring in de branche en een bewezen staat van dienst, dus u kunt erop vertrouwen dat we resultaten leveren. Neem vandaag nog contact met ons op!